СÈ ЗА ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА

ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА СИСТЕМИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ И СЕРВИС ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ГРЕЕЊЕ

КОНТАКТ

За нас

Компанијата ТЕРМИКА ДБ е специјализирана за проектирање и висококвалитетна изведба на системи за греење и ладење на станбени, деловни и сите видови комерцијални објекти. Располагаме со комплетна палета на опрема, делови и други производи потребни за изведба и сервис на системи за греење и ладење.

Контакт

Услуги

Вршиме изведба и на:

...
Инсталации за вода
...
Греење и климатизација
...
Само греење
...
Само инсталација на опрема за ладење и климатизација

ТЕРМИКА ДБ

Располага со комплетен лагер на огромен број производи потребни при монтажа и сервис на вашиот греен систем:

 • Радијаторски вентили
 • Топчести вентили со и без холендер
 • Термостатски вентил
 • Алиминиски, гусани, панелни радијатори
 • Мултиплекс цреватермоманометри, штопни, муфони...
 • Сите други репроматеријали потребни за внатрешно греење!

Останати услуги

 • ПРОДАЖБА НА АЛУПЛАСТ ЦРЕВА
 • ИНСТАЛАЦИЈА НА ПАРНО ГРЕЕЊЕ со алупласт, бакарни, црно зелени цевки

Вршиме продажба на:

 • MARELI / КОТЛИ НА ПЕЛЕТИ од Италијанската фирма MARELI
 • GLOBAL / Италијански алуминиумски радијатори GLOBAL, во сите димензии
 • ALGRETA / Алуминиумски радијатори ALGRETA

Галерија

Web 3

Web

App 2

App

Card 2

Card

Web 2

Web

App 3

App

Card 1

Card

Card 3

Card

Web 3

Web

Контакт

Адреса

Адреса Кочо Рацин 36 лок 380

Email

termikadb@hotmail.com
termikadb1@gmail.com

Јавете ни се

+389 71 325 120

Loading
Your message has been sent. Thank you!